Welcome to the WRR/X Forum

A place to share your passion for the WR250R/X!
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  
WR250R/X Forum

Share | 
 

 FC 30 - No normal signal is received from lean angle sensor

Go down 
AuthorMessage
2much8ntenough




PostSubject: FC 30 - No normal signal is received from lean angle sensor   Fri Sep 08, 2017 11:48 am

My 2008 WR250X won't start.  I rode it the day before with no problems at all, loaded it up for a ride then it wouldn't run the next day.  The fuel pump primes and it cranks hard.  It runs for a while when carb cleaner is sprayed into the air box, so I'm getting fire.  

I checked fuses, and just saw the sticky about the loose plug behind the radiator and will check this evening, but I don't think the symptoms are the same.  I think it's a fuel kill switch.

The fault code 30 - "No normal signal is received from the lean angle sensor" thrown and returns when I clear it.  The diagnostic code 08 - Lean Angle Sensor returns .6v upright.  I removed the sensor and tilt it and it goes increases to 4.xx.  So I think the sensor itself is working properly.  

Any thoughts on course of action to trouble shoot would be much appreciated.  

Thanks
Back to top Go down
 
FC 30 - No normal signal is received from lean angle sensor
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» GPX4000 - Sensitive or Normal; Deep or General???????
» Unstable ground signal noise around ant nests
» How much does your normal load out weigh? Poll.
» The Double-Hop Signal
» Signal Disappearing.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to the WRR/X Forum :: Technical :: What Broke?-
Jump to: